Educatie door ervaren dierenambulance medewerkers

Voorlichting, training, gastlessen en spreekbeurten

Voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen

Op ons Honk organiseren we regelmatig inloopochtenden voor geïnteresseerden in ons aanbod van vrijwilligerswerk en bijeenkomsten voor hulpdiensten uit de gemeenten binnen ons werkgebied.
Om ons te presenteren bij het grote publiek en bedrijven staan wij regelmatig op braderieën en sponsordagen.

We verzorgen ook voorlichtingsbijeenkomsten op locatie. Dit kan zijn bij hulpverleningsorganisaties zoals politie en brandweer maar ook bij bedrijven die ons willen steunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de bijeenkomst komen praktische zaken aan bod, welke materialen en middelen beschikbaar zijn voor onze vrijwilligers en wat er van hen verwacht wordt.
Een bedrijfspresentatie is gratis voor bedrijven in ons werkgebied. We stellen het wel op prijs als er een inzamelingsactie voor de dierenambulance gedaan wordt.

Daarnaast organiseren wij trainingen die voor vrijwilligers of professionals in de dierenhulpverlening goed van pas komen.

Training op het Honk in CulemborgPersonenTarief
Alles over huisdieren15€ 125,00
Alles over wilde dieren15€ 125,00
EHBO kleine huisdieren/wilde dieren15€ 125,00
Hoe bouw ik een goed netwerk?15€ 125,00
Hoe zet ik een goed sponsorplan in elkaar?15€ 125,00
Hoe ziet het ideale Honk er uit?15€ 125,00
Veilig Werken15€ 125,00
Vogelziektes15€ 125,00
Werken op de meldkamer5€ 125,00
Reiskosten training op eigen locatie€ 0,75 per km

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. Wijzigingen voorbehouden.

Bent u geïnteresseerd, stuur een email naar: PR@dierenambulancevianen.nl.
Of bel met: 085-0441199.

Gastlessen en spreekbeurten

Het geven van gastlessen en hulp bij spreekbeurten doen we geheel gratis voor scholen in ons werkgebied. Tijdens een gastles vertellen wij heel veel over de dierenambulance en over dierenwelzijn. De inhoud van de les passen wij aan op de leeftijd van de doelgroep.

Heeft uw kind een spreekbeurt en hij/zij wil die houden over de dierenambulance of over dierenwelzijn dan kunt u een beroep op ons doen. Voor de spreekbeurt leveren we veel informatie aan en uiteraard zullen we op de dag van de spreekbeurt aanwezig zijn.

We komen met 1 of 2 ambulances. Eén ambulance zal de gehele tijd aanwezig blijven, de tweede is stand-by en zal naar alle waarschijnlijkheid een oproep krijgen tijdens de spreekbeurt of de les. We stellen het wel op prijs als er voorafgaand een inzamelingsactie voor de dierenambulance gedaan wordt. Hiervoor stellen wij gedurende 14 dagen een ‘spaarhondje’ ter beschikking.

Bent u geïnteresseerd, stuur een email naar: PR@dierenambulancevianen.nl.
Of bel met: 085-0441199.