Zie ginds komt de… Dierenambulance?!?

Een nogal verrassend ritje, zelfs voor ons

Het was de hele dag al rustig. Maar tegen zes uur in de avond kregen we dan toch een rit in Leerbroek. Terwijl de maan door de bomen scheen en we door de donkere weilanden naar de bestemming reden zagen we ineens zes verdwaalde vreemdelingen. Tenminste zo leek het. Want toen we dichterbij kwamen bleken de goede Sint en vijf van zijn Pieten langs de weg te staan.

Natuurlijk zijn wij even gestopt om te vragen of we ze konden helpen. En wat bleek? Een lift werd zeer gewaardeerd! Want het paard van Sinterklaas had een dagje vrij. Na een korte inspectie stapte Sint in de bus samen met één van zijn Pieten. De rest wilde wachten op de gewone auto.

De Sint moest ongezien naar een manege worden gebracht. Dat lukte nog best goed. Want ja de dierenambulance valt wel op maar niemand verwacht natuurlijk dat de Sint erin zit. Dus zonder dat de wachtende kindertjes het doorhadden reden we helemaal naar de achterkant van het terrein. Daar stapten Sint en Piet weer uit. En ze bedankten ons met een handje pepernoten.

En de overige Pieten… Die waren al snel gespot in de gewone auto.

Dus ook voor het heerlijk avondje kunt u ons bellen… 😉

Zie ginds komt de… Dierenambulance?!?