Onze sponsoren

Wij danken onze sponsoren hartelijk voor hun gulle giften!

Stichting DierenLot

Vele dieren lijden een buitengewoon beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken… soms ernstig mishandeld… of zonder pardon op straat gezet en aan hun lot overgelaten. Eenzaam moeten ze dan op zoek naar wat voedsel en een veilige plek om te schuilen.

Stichting DierenLotStichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Dit doet Stichting DierenLot door lokale en regionale dierenorganisaties in Nederland te steunen in hun goede werk voor de dieren.

Soms steunt DierenLot middels financiële steun maar ook bij het oplossen van transportproblemen bij dierenambulance afdelingen. Dan bieden wij, middels de steun van onze donateurs, een prachtige oplossing; het gratis in bruikleen geven van dierenambulances.

Vakgarage van het Hoog

Uit Groot-Ammers.

HP Staal

HP StaalHP Staal uit Vianen is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en inkoop van nieuw en gebruikt staal. En dit jaar bestaan ze 35 jaar.

Rabobank

Rabobank

De Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden regelt onze bankzaken.

Kringloop Vianen

Uit Vianen.

Ook u kunt ons sponsoren

U kunt een éénmalige donatie doen. Of  jaarlijks, halfjaarlijks of per kwartaal via een incasso doneren. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zie hiervoor onze donateursinformatie.