Gift in plaats van kerstgeschenk!

Een mooiere kerst gift kunnen wij niet bedenken

De Stichting Dierenambulance Vianen en omstreken ontving uit handen van Peter Vos en Ben Ippel van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden een gift cheque. Met daarop het mooie en zeer welkome bedrag van 2.000 euro. Dat was een grote verrassing voor ons.

De twee vermogensmanagers van de bank hebben het geld, wat ze normaal besteden aan kerstgeschenken voor hun klanten, geschonken aan de dierenambulance. ‘Wij dragen de stichting, die zonder winstoogmerk en met onbetaalde vrijwilligers werkt, een warm hart toe. Zij staan 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat klaar om uit te rukken’, zegt Peter Vos. De ambulance rijdt uit voor dieren in nood in de gemeenten Vijfheerenlanden, Culemborg, Gorinchem, Molenlanden en Hardinxveld-Giessendam.

Wij zijn heel blij met de gift van de Rabobank’, zegt Paula Huijskes, voorzitter van de dierenambulance. ‘We willen namelijk nieuw materieel aanschaffen waardoor we de dieren nog beter kunnen helpen. Dat gaat met dit bedrag zeker lukken!’.

Geïnspireerd door de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden? Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe u ons en de dieren kunt helpen. Dit soort ondersteuning is helemaal in lijn met de kerstgedachte. Daarnaast zijn wij ANBI erkend. Dat wil zeggen dat gewone of periodieke giften aan ons fiscaal aftrekbaar zijn. Op de website van de belastingdienst kunt u de voorwaarden vinden.

Gift in plaats van kerstgeschenk!