Spreekbeurt ondersteuning en Gastlessen

Wilt u dat we ook de school van uw kind bezoeken?

Dat kan op 2 manieren:

Heeft uw kind een spreekbeurt en wil hij/zij dat doen over de dierenambulance of over dierenwelzijn dan kunt u een beroep op ons doen.

Allereerst leveren we voor een spreekbeurt heel veel info aan en uiteraard zullen we op de dag van de spreekbeurt aanwezig zijn met 1 of 2 ambulances. 1 ambulance zal de gehele tijd aanwezig blijven, de 2e is stand by en zal naar alle waarschijnlijkheid een oproep krijgen tijdens het vragengedeelte. De kinderen horen dan gelijk hoe het gaat met een oproep en zien de ambulance dus ook daadwerkelijk vertrekken naar hun volgende opdracht.

Na de spreekbeurt mogen de kinderen vragen stellen aan onze vrijwilligers en tevens zullen onze vrijwilligers, als daar de tijd voor is, mooie verhalen vertellen uit de praktijk.

Als klap op de vuurpijl mogen de kinderen kijken in een echte dierenambulance en uiteraard zullen we ook dan weer alle vragen netjes beantwoorden.

Dit doen wij geheel gratis voor scholen in ons werkgebied maar we vinden het wel heel leuk als er voor de dierenambulance een sponsor actie gedaan wordt.

Ten tweede is het mogelijk dat wij een gastles komen geven bij uw kind in de klas.

We komen dan weer met 1 of 2 ambulances waarvan er 1 de gehele tijd zal blijven en de 2e oproepbaar zal zijn.

Wij vertellen tijdens de gastles heel veel over de dierenambulance en over dierenwelzijn en uiteraard is er voor de kinderen volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Al naar gelang de leeftijd van de kinderen wordt de les uiteraard aangepast.

Ook tijdens deze les mogen de kinderen komen kijken in de ambulance en ook hier zal naar alle waarschijnlijkheid de 2e ambulance vertrekken voor een nieuwe opdracht.

Na afloop krijgen alle kinderen een mooie kleurplaat of knutselplaat.

Dit doen wij geheel gratis voor scholen in ons werkgebied maar we vinden het wel heel leuk als er voor de dierenambulance een sponsor actie gedaan wordt.

Bij interesse in een spreekbeurt begeleiding of gastles stuur een email naar:

School@dierenambulancevianen.nl

Of bel met: 085-0441199

Kijkje in de dierenambulance